Nuorisokeskus Anjala

Nuorisokeskus Anjala – elämyksiä jokaiselle!

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetusministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Olemme täyden palvelun toimintakeskus, meillä on tiloja, ohjelmia ja palveluja mistä valita.

Ensisijaisesti palvelemme valtakunnallista nuorisotoimintaa, leiri- ja luontokoulutoimintaa sekä nuorisomatkailua. Lasten ja nuorten leirien, rippileirien ja päiväretkien lisäksi osaamiseemme kuuluu myös yritystilaisuuksien ja kokouksien, virkistyspäivien ja perhejuhlien toteuttaminen.

Nuorisokeskuksen elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen miljöö sijaitsee Kymijoen rannalla Ankkapurhan alueella, Anjalan kartanon tutuissa maisemissa.

Nuorisokeskuksen tilat ja runsas ohjelmatarjonta mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Tilauksesta käytössä on 100 hyvätasoista majoituspaikkaa ryhmille, ruokapalvelut, sauna, kokoustiloja, ammattitaitoisia liikunnan- ja nuoriso-ohjaajia ja kasvattajia. Ryhmille suunnatut ohjelmamme painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun, järjestämme esimerkiksi jokimelontaa, kalliolta laskeutumista, muuta ohjattua ryhmäliikuntaa tai vaikkapa elämyksellisen Wanhan ajan koulupäivän pihapiirimme 1800-luvun kansakoulussa, Regina-koulussa. Olemme avoinna ympäri vuoden.

Käyttämällä nuorisokeskuksen palveluja voi tukea lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä.

Nuorisokeskus Anjala
puh. 02061 16201
Ankkapurhantie 15
46910 Anjala 

Nuorisokeskus – paljon enemmän kuin osaat ajatella!

www.nuorisokeskusanjala.fi
www.suomennuorisokeskukset.fi 

Tuemme nuorten kasvua ja kehitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *