Laskiaistapahtuma onnistui lumenpuutteesta huolimatta

Anjala Elää -yhdistyksen perinteinen laskiaistapahtuma onnistui tänäkin vuonna odotusten mukaisesti. Arviolta kolmisensataa henkilöä oli paikalla nauttimassa tapahtumasta.
Lumenpuute meinasi aiheuttaa uhkan tapahtuman toteutumiselle, mutta lumisen laskiaismäen korvasi ilmatäytteinen pomppulinna/liukumäki, joka olikin suuressa suosiossa koko illan.

Suksi luisti myös lumettomalla pihalla moitteettomasti. Hiihdossa kyläyhdistys oli tyly isäntä ja vei kirkkaimman mitalin. Toisena Anjalan VPK:n hälytysosasto ja kolmentena Mari’s Coffeen joukkue. Neljännen sijan kilpailussa vei VPK:n palokuntanuoret.

Yleisön pällisteltävänä tapahtumassa oli Akima Oy:n latukone, Janne Kanervan Historic- ralliauto, Timon traktori, Mari’s Coffeen vuokrauskalusto sekä palokunnan kalustoa. Palokuntanuoret esittelivät toimintaansa liitinviestissä. Liukumäen lisäksi jonot muodostuivat myös hevos- ja koira-ajeluille.

Anjala Elää -yhdistys kiittää yhteistyökumppaneita, mahtavaa talkooporukkaa sekä tietysti kyläläisiä ja muita tapahtumaan osallistuneita. Ensi vuonna jatketaan taas laskiaistapahtuman merkeissä ja kylän muuta tapahtumailmoittelua voi seurata kylän vasta pystytetyltä ilmoitustaululta.

Loppuun voitaneen jälleen todeta, että Anjala elää ja voi hyvin.

Kuvia tapahtumasta löydät täältä.

Posted under: Kylätoiminta, Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *