Kymijokiviesti juostaan lauantaina 10.6. Suomi100-hengessä

Kuudes Kymijokiviesti starttaa lauantaina kello 10:00 Korian sillalta ja suuntaa kohti Merikeskus Vellamoa reittiä Koria – Mäkikylä – Rantatie – Myllykoski – Keltakangas – Inkeroinen – Anjala – Huruksela – Kultaa – Laajakoski – Korkeakoski – Langinkoski – Merikeskus Vellamo. Tapahtumaa voi seurata reitin varrella tai sateen sattuessa vaikka kotoa käsin tietokoneella – viesti toteutetaan ensimmäistä kertaa gps-seurannalla. Suomen sotahistoriaan pääsee tutustumaan Nuorisokeskus Anjalan makasiinikahvilalla kello 12.00, kun Sakari Viinikainen tulee kertomaan Anjalan kartanosta itsenäistymisen pyörteissä.

Lisää aiheesta:

http://www.keskilaakso.fi/2017/06/04/kymijokiviestissa-yli-200-juoksijaa/

 

Posted under: Historian havinaa, Kylätoiminta, Nähtävää ja koettavaa, Tapahtumat, Tiedotteet, Vapaa-aika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *