Elämysjuoksutapahtuma AnjalaRun lähestyy, muista ilmoittautua!!!!

Lauantaina 16.9. laitetaan unelmat ja ihmiset liikkeelle Ankkapurhan kulttuuripuistossa.

AnjalaRun on koko perheen hyväntuulinen tapahtuma, johon ovat kaikki tervetulleita!

“Unelmat liikkeelle on valtakunnallisesti levittäytyvä tapa toimia, joka innostaa, osallistaa, verkottaa ja rohkaisee kokeilemaan. Tavoitteena on uudella tavalla lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia suomalaisille – saada unelmat liikkeelle. Toimintaa juurrutetaan eri paikkakunnilla ympäri Suomea, ja sitä tehdään yhdessä. Mukana Liikkumisen unelmavuodessa 2017 on järjestöjä, yhdistyksiä, yksittäisiä ihmisiä sekä jo yli 140 paikkakuntaa.”

Tapahtumassa on kaksi sarjaa, hieman pidemmän lenkin sporttisarja sekä huvin vuoksi mukaan lähtijöille hupisarja. Hupisarjaan osallistuvien paras asu palkitaan! Tapahtuma-alueella on ohjelmaa myös yleisölle, mm. perheiden oma maksuton rastirata sekä yhteistyökumppaneiden esittelypisteitä. Tavoitteena on saada ihmisille hyvää oloa ja iloista mieltä liikkumisen ja yhdessä olemisen kautta. Sporttisarjaan sekä hupisarjaan osallistumismaksu on 10€ per henkilö, osallistumismaksuun sisältyy sporttireppu.

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 3.9.2017. Muistathan ilmoittautua mukaan!!!!

Posted under: Tiedotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *