Ilmoittaudu illalliselle Anjalan taivaan alle

Kuja muuttuu ruokapöydäksi 11.8.2018 klo 17-21

Mitäpä jos söisitkin ulkona suuremmalla porukalla kuin koskaan! Ankkapurhan Kulttuuripuistoon tammikujalle rakennetaan niin pitkä pöytä kuin Anjalasta löytyy ruokailijoita. Kutsu mukaan kaverit ja sukulaiset kauempaakin!

Avoimen taivaan alla ei ole yhteistä menua, jokainen syö oman makunsa mukaan. Pitkässä pöydässä ovat sulassa sovussa valmispizzat ja cokikset, salaatit ja valkoviini, pyttipannu ja soppakulhot. Neljässä tunnissa ehtii hyvin sulatella myös jälkiruoan ja skoolata naapurin kanssa. 

Paikalla ovat valmiina pöydät ja penkit. Tuo mukanasi ja vie mennessäsi kaikki mitä ruokailuun tarvitset: ruuat ja juomat sekä ruokailuvälineet – ja halutessasi vaikkapa pöytäliina, kynttilä tai oman pihan kukkia.

Sää on vain asennekysymys, ota tarvittaessa sateenvarjo/sadetakki mukaan.

Varaa oma pöytäsi 31.7.2018 mennessä anjalaelaa@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 616 715 / Anna

Varaus tehdään pöydittäin, pöytään mahtuu 4-8hlöä.
Voit varata tarvittaessa myös puolikkaan pöydän.
Varausmaksu 5€/pöytä maksetaan paikan päällä!

Posted under: Kylätoiminta, Nähtävää ja koettavaa, Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *