Anjalan kylän kotisivut julkaistu

Vihdoin ja viimein urakka on ohi ja Anjalan kylän omat kotisivut on saatu eetteriin.

Ideointi ja sivujen suunnittelu aloitettiin 2013 alkuvuodesta kun Kymenlaakson Kylät ry:n Kyläportaalihanke esiteltiin Anjala Elää -yhdistykselle. Päätimme lähteä hankkeeseen mukaan ja saada myös Kyläportaalin kautta näkyvyyttä kylällemme.

Kyläportaali-hankkeen tarkoituksena on luoda keskitetty sivusto (Kymenlaakson kyläportaali), joka kokoaa alleen kylien kotisivuja. Kokoaminen tapahtuu joko linkittämällä jo toimivat sivustot kyläportaalista tai luomalla kylälle uudet kotisivut osaksi portaalia.

Hankkeesta vastaa Kymenlaakson Kylät ry, joka on maakunnallinen kylien yhteenliittymä. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä maakunnassa toimivien kahden toimintaryhmän, Kehittämisyhdistys Sepra ry:n ja Pohjois-Kymen Kasvu ry:n kanssa. Kyläportaali-hanke on muun muassa haettu Kehittämisyhdistys Sepra ry:n kautta. (lähde: www.kymenkylat.fi/hanke)

Kymenlaakson kyläportaalissa osoitteesta www.kymenkylat.fi löydät siis Kymenlaakson kylien kotisivuja sekä Tapahtumakalenterin, johon on kerätty kylien tapahtumia. Käy tutustumassa myös Kyläportaaliin!

Mutta ensin tervetuloa tutustumaan Anjalan omiin kotisivuihin 🙂
Sivut löytyvät osoitteesta www.anjalankyla.fi tai Kyläportaalin kautta!

Posted under: Tiedotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *